ПЛАНИРАНЕ

Ако не можете да прецените как да разпределите шкафовете в кухнята си или къде да бъде бюрото в детската стая, ако може и да остане място за игра, ние можем да ви помогнем да вземете правилното решение и кой вариант е най-подходящ за вас.

Ако притежавате жилище и не знаете как да подредите мебелите в него, желаете да е стилно, практично и функционално можете да се доверите на нас дизайнерите от CREATE  HOME. С дългогодишния опит, който притежаваме ще създадем домът на вашите мечти!

 

ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ПОРЪЧАТЕ:

Ако в края на ремонта мебелите не пасват

След като стените са шпакловани и боядисани в кухнята, всички ВИК и Ел инсталации са готови, се оказва, че те не са на правилното място според проекта и трябва или да промените мечтаната кухня или отново да къртите, шпакловате и боядисвате , защото мебелите в края на ремонта не пасват.
Цената на грешката- нови разходи за ремонт!

Когато се обзавежда без планиране се допускат грешки

Когато вече сте се нанесли в жилището, разбирате, че сте допуснали грешки с обзавеждането и не всичко е така както бихте искали да бъде, но вече е късно за промени!Неудобно и пак неудобно

Когато всичко приключи и монтажниците са си тръгнали, се оказва, че е невъзможно да застанете пред мивката и да заредите съдомиялната, защото вратата й ви пречи.
Микровълновата е доста на високо поставена и не виждате какво се случва вътре в нея.
Мястото което е определено за мека мебел е твърде малко, и ако ви се иска голям и комфортен диван, имате нужда да се преправи всичко.

РЕШЕНИЕ:

Планиране до седмица

Планиране до 5 работни дни, след уточняване на размерите и изискванията на клиента, получавате проект.

Комфортът започва с планирането

Ние вземаме предвид вашите желания, стила на обзавеждане което предпочитате и изготвяме вашият проект.

Работим онлайн

Плащане по банков път и фактура.