КОИ СМЕ НИЕ

Creat HOME  е сформиран от професионалисти, които със своя опит и креативност са разработили и осъществили стотици композиции на кухни, всекидневни, детски стаи, спални, антрета. Създали сме и множество единични мебели по индивидуален проект.

 

 

КАКВО ПРАВИМ

Ние изготвяме 3D проекти на кухни, детски стаи, антрета, спални. Желанието ни е да помогнем на клиентите си , като им изготвим както красив, така и функционален проект.

Ние сме в състояние да проектираме по спецификация на клиента. Ако вече сте срещнали вашият тип обзавеждане в Интернет или имате своя рисунка или идея-ние ще проектираме за вас и ще визуализираме идеята ви.

КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ Е ПРАВ

Това е неизменно правило на нашето студио. Всички наши проекти са направени в тандем с желанията на клиента с нашите знания и опит.

ПРОЗРАЧНА СХЕМА

Нашите клиенти винаги знаят за какво плащат. Без „неясни“ термини или числа, ние сме готови да изясним и обясним всяка предоставена информация.

ГАРАНЦИИ

Гарантираме навременното завършване на проектите, спазването на сроковете и липсата на неточности в дизайна. Без „промени“ в работата – за нас това е въпрос на чест, за вас – спестяване на пари и лично време. Очакваме с нетърпение сътрудничество!

РАБОТА С КЛИЕНТИ

Много от нашите клиенти работят с нас по препоръка. Много сме доволни от това внимание и непрекъснато се опитваме да направим услугата си още по -добра. Ние активно използваме онлайн формата за вашето удобство. Например, ако искате да получите консултация или да поръчате проект, а времето за обаждане не е подходящо, можете да оставите съобщение на имейла ни или да ни пишете във viber! Възможно най-скоро, ние ще се свържем с вас!

Работейки с нас, вие получавате:

Компетентно изготвен проект!

 

3D визуализация

Високо качество на обслужване!

Какво казват нашите клиенти за нас:

Моят дизайнер беше страхотен и лесен за комуникация. Тя свърши чудесна работа, като ми помогна да проектирам хола си.

Симона Тодорова

Купихме жилище 65 кв.м. Чудихме се коя стая да бъде спалня за възрастни и коя детска стая. Дизайнерите от Creative HOME ни помогнаха и останахме много доволни от предложеното разпределение. Благодарим Ви!

Калоян Петров

Имах лека визия какво искам да направя с кухнята си, но дизайнера от Creative HOME направи всичко за да сглоби желанието ми с местото от което разполагам. Заслужава си всяка стотинка.  Препоръчвам на клиенти и приятели!

Георги Димитров